Tetris

2006 - 2007

  • work space
  • area:
    1033m2

    status:
    unbuilt

    client:
    Maeyveld BV

    team:
    Allard Architecture
    Maeyveld Developers

    Amsterdam / Netherlands

    Tetris is a design for the repurposement of a disused cocoa warehouse into creative work units. Allard architecture was asked to incorporate separate vehicle, bicycle and walking access within the plan. The resulting design takes influences from the videogame Tetris – the incongruency of the geometry in plan creates both novel courtyard spaces and diverse circulation.

    allard architecture • Tetris • Site Aerial View
    Site aerial view of the existing and the proposed situation
    allard architecture • Tetris • Human-Scale Sketches
    Sketches to allow a better understanding of the human scale in relation to this large scale project

    Related projects