New serre section sketch - RPBW
Exterior view of the NEMO Science museum. Photo credit: Wouter van der Sar http://www.woutervandersar.nl
Interior view of the restaurant. Photo credit: Wouter van der Sar http://www.woutervandersar.nl
Interior view of the cafeteria. Photo credit: Wouter van der Sar http://www.woutervandersar.nl
NEMO Restaurant. Photo credit: Wouter van der Sar http://www.woutervandersar.nl
Internal view. Photo credit: Wouter van der Sar http://www.woutervandersar.nl
Internal area. Photo credit: Wouter van der Sar http://www.woutervandersar.nl
Interior view of serre and green wall. Photo credit: Mack Phillips
The steps up from the street that lead to the roof terrace. Photo credit: Wouter van der Sar http://www.woutervandersar.nl

Website copyright Allard Architecture B.V. 2015 all rights reserved. Website designed by Mack Phillips & Allard Architecture Hosting by Colibri and ABC Sites

Website copyright Allard Architecture B.V. 2015 all rights reserved.