Exterior view from street
Internal dining area. Photo credit: Marcel van der Voorst
L: The timber clad walls hide doors to the more private rooms. R: Dining area. Photo credit: Marcel van der Voorst
The white and light timber elements create lightness. Photo credit: Marcel van der Voorst
L: New kitchen integrates with restored old ceiling. R: From kitchen looking back into property. Photo credit: Marcel van der Voorst
Stairwell bathed in light
L: New walls complements the older stairwell and dark banister. R: The corridor allows light right through the building. Photo credit: Marcel van der Voorst
White walls and bright floors uplift the master bedroom

Website copyright Allard Architecture B.V. 2015 all rights reserved. Website designed by Mack Phillips & Allard Architecture Hosting by Colibri and ABC Sites

Website copyright Allard Architecture B.V. 2015 all rights reserved.